EjendomsWatch

Fire boligafdelinger bliver til én i Roskilde

Bedre økonomi og udsigt til billigere renoveringer har været drivkraft i dannelsen af én samlet boligafdeling, der bliver den femtestørste i Boligselskabet Sjælland.

Foto: PR

Fire boligafdelinger i Roskilde bliver nu til én med i alt 374 boliger, som dermed bliver den femtestørste boligafdeling under Boligselskabet Sjælland, oplyser selskabet, der i alt administrerer ca. 12.500 almene boliger.

"De fire afdelinger står alle over for større renoveringer, som koster mange penge. Ved at de nu er slået sammen, får de flere muligheder for at påvirke udfaldet af renoveringerne, både hvad angår fx boligsammenlægninger og fysiske ændringer af deres fælles udearealer," siger Martin W. Larsen, projektkoordinator i Boligselskabet Sjælland, i meddelelsen.

Den nuværende afdeling Fælledgårdene har 192 boliger, Møllegårdene har 72 boliger, Holbækgårdene har 70 boliger og Hjørnegården har 40 boliger, fremgår det. Den nye afdeling har ikke fået noget navn endnu.

Den almene boligsektor undergår i disse år en effektivisering, hvor netop sammenlægning af boligafdelinger er nogle af værktøjerne til at få nedbragt omkostningerne.

Ny planlov har virket efter hensigten

Boligselskaber undsiger regnemodel til effektiviseringer 

Ministerium peger på store sparepotentialer i den almene boligsektor

Almene boligorganisationer skulle spare — 5 ud af 10 bruger flere penge

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier