EjendomsWatch

Direktør i jysk boligforening fratræder straks

Den største almene boligforening i Thisted skal finde ny direktør.

Foto: Colourbox

Efter knap fire år i direktørstolen i Thisted Bolig blev det ikke til mere i denne omgang for Søren Skole, skriver Thisted Dagblad.

Boligforeningen er den største i Thisted Kommune med 1300 lejemål.

Over for avisen ønsker bestyrelsesformand Grethe Haubro Andersen ikke at uddybe baggrunden endsige oplyse, om der er tale om en fyring, og det er ikke lykkedes at få Søren Skole i tale.

"Jeg har ikke mere at tilføje for nuværende — ikke ud over, at vi naturligvis med det samme går i gang med at finde en ny direktør," siger Grethe Haubro Andersen til avisen.

Under Søren Skoles ledelse har Thisted Bolig netop afsluttet foreningens første nybyggeri i mange år i form af 20 lejligheder i Thisted.

Direktør i boligselskab er stoppet omgående 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier