EjendomsWatch

Direktør i jysk boligforening fratræder straks

Den største almene boligforening i Thisted skal finde ny direktør.

Foto: Colourbox

Efter knap fire år i direktørstolen i Thisted Bolig blev det ikke til mere i denne omgang for Søren Skole, skriver Thisted Dagblad.

Boligforeningen er den største i Thisted Kommune med 1300 lejemål.

Over for avisen ønsker bestyrelsesformand Grethe Haubro Andersen ikke at uddybe baggrunden endsige oplyse, om der er tale om en fyring, og det er ikke lykkedes at få Søren Skole i tale.

"Jeg har ikke mere at tilføje for nuværende — ikke ud over, at vi naturligvis med det samme går i gang med at finde en ny direktør," siger Grethe Haubro Andersen til avisen.

Under Søren Skoles ledelse har Thisted Bolig netop afsluttet foreningens første nybyggeri i mange år i form af 20 lejligheder i Thisted.

Direktør i boligselskab er stoppet omgående 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier