EjendomsWatch

Direktør i boligselskab er stoppet omgående

Boligselskabet Plus Bolig i Aalborg er på udkig efter en ny til at lede forretningen, efter at dets direktør gennem otte år er stoppet omgående. Bestyrelsesformand oplyser til EjendomsWatch, at direktøren får fratrædelsesgodtgørelse.

Aalborg er en af de byer, hvor boligselskabet Plus Bolig administrerer lejeboliger. | Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Det almene boligselskab Plus Bolig, der har til huse i Aalborg, skal finde en ny mand eller kvinde til at stå i spidsen for boligselskabet. Det sker efter, at selskabets direktør Henrik Thomsen gennem otte år har valgt at sige op pr. 1. august og ifølge selskabets bestyrelsesformand ikke længere arbejder i virksomheden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier