EjendomsWatch

K-borgmester kæmper for flere almene boliger

Trods lokal modstand mod nye almene boliger i Hørsholm, holder borgmesteren fast.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Rækkehuse, ja tak. Almene boliger, nej tak.

Det er holdningen hos en række beboere i Hørsholm, som frygter, at op til 36 nye almene boliger vil ødelægge deres kvarter, skriver Ugebladet Hørsholm.

Beboerne i området omkring den nu nedlagte børneinstitution Møllehuset i byen har i stedet foreslået 12 rækkehuse, men det afviser politikerne kommunalbestyrelsen, som peger på, at et boligselskab slet ikke vil være interesseret i at drive en så lille boligafdeling.

"Med 12 boliger på 115 kvm løfter vi ikke opgaven," siger borgmester Morten Slotved (K) til lokalavisen, hvori han også pointerer, at der står 73 mennesker på byens akutliste til en bolig.

Borgmesteren forsøger nu at komme beboerne delvist i møde ved at lægge op til, at boligerne kun bliver i to og ikke tre plan.

Nordsjællandsk borgmester slår et slag for almene boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier