Tidligere Bostad-boss træder ind i almen bestyrelse

Den almene boligadministrator Bo-Vest henter eksterne kræfter ind i bestyrelsen i form af William Kanta og Rasmus Karkov. Førstnævnte peger bl.a. på vigtigheden af ”kulturarv, miljø og bæredygtighed.”
William Kanta er oprindeligt uddannet jurist. | Foto: PR/Bostad
William Kanta er oprindeligt uddannet jurist. | Foto: PR/Bostad

Tidligere Bostad-topchef William Kanta er ny mand i bestyrelsen hos det almene boligselskab Bo-Vest. Det samme er Rasmus Karkov, kommerciel direktør hos anlægsgartnerkoncernen Idverde og tidligere markedsdirektør hos entreprenøren Enemærke & Petersen. 

Det skriver Bo-Vest, der administrerer mere end 15.000 boliger i fortrinsvis hovedstadsområdet, i en pressemeddelelse efter et repræsentantskabsmøde torsdag aften.

Ifølge organisationen selv står man i de kommende år over for ”strategiske opgaver som digitalisering, byggeri og bæredygtighed,” og formand Vinie Hansen lægger vægt på, at der nu ”kommer nogen udefra, der kan se lidt anderledes på os.”

”De kommer med en stærk forretningsmæssig forståelse af by- og ejendomsudvikling, men de er her ikke for at Bo-Vest kan skabe en masse profit – så skal det i hvert fald gå ned i beboernes lommer igen,” fortæller Vinie Hansen.

William Kanta fortæller, at hans kandidatur i første omgang kom i spil, ”fordi der er et match mellem mine kompetencer og Bo-Vests strategiske ambitioner og ambitiøse mål for boligudvikling, ESG og implementering af IT, hvor mine erfaringer vil være et positivt bidrag til den udvikling, Bo-Vest er inde i.”

”Jeg har tidligere skabt Bostad som et moderne, socialt ansvarligt boligselskab, der leverer kvalitetsboliger til en husleje, som mennesker med almindelig indkomst kan betale, og samtidig har kulturarv, miljø og bæredygtighed som omdrejningspunktet,” siger William Kanta, der, siden han for lidt over et år siden stoppede hos Bostad, har stået i spidsen for rådgiveren Kanta & Co..

Rasmus Karkov ser bestyrelsesposten som ”en helt naturlig forlængelse af mit hidtidige virke.”

”Jeg har i mange år arbejdet på den anden side med by- og ejendomsudvikling fra et forretningsmæssigt udgangspunkt, men hvor vi også skulle bruge vores aktiviteter til at gøre en forskel for mennesker og skabe rammer for en aktiv indsats for dem, der måske ikke har de samme ressourcer som naboen,” lyder det fra Rasmus Karkov.

William Kantas og Rasmus Karkovs første bestyrelsesmøde i Bo-Vest finder sted 8. juni.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også