EjendomsWatch

Direktør har stået for skud i storstilet svindelsag for millioner, men hovedrollen tilhører en anden

Tidligere medarbejder i skandaleramte Østjysk Bolig er hovedmistænkt og menes at være direkte involveret i størstedelen af den økonomiske svindel.

Foto: Søren Vendelbo

Siden Allan Søstrøm blev fyret som direktør for Østjysk Bolig på baggrund af en mistanke om at have modtaget private ydelser, har han været i fokus i svindelsagen i den aarhusianske boligforening.

Men nu kan JP Aarhus afsløre, at en tidligere medarbejder i boligforeningen er hovedmistænkt og menes at være direkte involveret i størstedelen af den økonomiske svindel, der i en advokatundersøgelse anslås til at løbe op i mindst 15-20 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier