EjendomsWatch

Nyt samarbejde skal gøre den almene boligsektor grønnere

Energieffektivitet, indeklima og grøn energiproduktion er blandt de temaer, som et nyt grønt laboratorium søsat af Sustain Solutions og Boligkontoret Danmark vil tage fat i for at sikre en grønnere boligsektor.

Foto: Sustain Solutions/PR

Virksomheden Sustain Solutons har sammen med Boligkontoret Danmark, der administrerer over 30.000 danske boliger, stiftet et grønt laboratorium, der skal være med til at indfri den brede politiske aftale om grøn renovering af almene boliger for 30 mia. kr., der blev vedtaget i maj i år.

Det oplyser de to parter i en fælles pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier