EjendomsWatch

Entreprenørkonkurs sætter boligbyggeri i Farum på hold

Entreprenørkonkurs gør, at byggeriet af 44 almene boliger i Farum er sat på pause. Lejeboligerne forventes trods konkursen at blive færdigbygget til tiden.

Foto: Colourbox

Opførelsen af 44 almene lejeboliger under Lejerbo på Frederiksborgvænget i nordsjællandske Farum er gået i stå. Det sker efter, at den 15 år gamle entreprenør CPMG Construct gik konkurs midt i juli, 10 måneder efter at byggeriet var påbegyndt, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Konsekvensen var, at byggepladsen blev ryddet for mandskab. Vi måtte selv ind og sikre byggepladsen, så der ikke kunne ske hærværk og tyveri," siger Metin Uysal, projektleder hos Lejerbo, til avisen.

Planen er fortsat, at de nye lejere kan flytte ind i løbet af efteråret 2021, og økonomien bør heller ikke skride, da Lejerbo agter at fortsætte med en underleverandør i form af murerfirmaet DGP, der ifølge mediet Finans har de to forhenværende CPMG-ejere som medejere.

CPMG's konkurs kommer blot halvandet år, efter at entreprenøren kom ind på en fjerdeplads i Børsens kåring af de hurtigst voksende virksomheder i Region Syddanmark. CPMG havde på daværende tidspunkt ifølge Business Esbjerg præsteret en vækst på 800 pct. i løbet af fire år.

Lejerbo ekspanderer i Nordsjælland: Bygger over 100 nye almene boliger

Lejerbo vælger MT Højgaard-selskab til nybyggeri i Nordsjælland

Alment bofællesskab i Nordsjælland udvider med nye boliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier