EjendomsWatch

Domea.dk indgår partneraftale med Kammeradvokaten

Aftalen med Kammeradvokaten, også kendt som Advokatfirmaet Poul Schmith, er den første udløber af en nye forretningsstrategi hos den almene boligadministrator.

Fra venstre ses Rikke Hoffensetz Andresen, partner og bestyrelsesmedlem i Advokatfirmaet Poul Schmith (siddende), Camilla Sverdlin-Højer, juridisk chef i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk (stående) og Henrik Meden, advokat i Advokatfirmaet Poul Schmith. Foto: Jacob Ljørring Foto: PR / Domea.dk / Foto: Jacob Ljørring

Advokatfirmaet Poul Schmith, også kendt som Kammeradvokaten, indgår i et nyt samarbejde med Domea.dk, skriver boligadministratoren i en pressemeddelelse.

Domea.dk's vil gerne styrke den professionelle bistand og rådgivning på det juridiske område og har derfor indgået aftale med statens faste advokat.

Aftalen er den første konkrete udløber af en ny forretningsstrategi hos Domea.dk.

"I takt med at markedsvilkårene ændrer sig, og kunderne i de almene boligorganisationer skal leve op til nye krav, så ændrer vi som virksomhed også vores fokus. I fremtiden vil vi fortsat levere administrationsydelser, men vi vil i stadig højere grad også levere netop de branchespecifikke rådgivnings- og konsulentydelser, som kunderne efterspørger," udtaler Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk, i meddelelsen.

Det nye samarbejde vil bl.a. betyde, at organisationen for fremtiden vil være i stand til at følge sagerne helt til dørs - noget kunderne har efterspurgt. Herudover vil det give administratorens kunder adgang til et full-service advokathus og legal tech-løsninger.

Om det vil få betydning for prisen Domea.dk's kunder, der omfatter almene boligorganisationer, boligadministrationer og kommuner, står der ikke noget om i pressemeddelelsen.

"Vi kommer til at gå til markedet med et stærkt og helstøbt tilbud og kommer samtidig til at kunne løfte langt flere juridiske opgaver, end vi kunne før," tilføjer Thomas Holluf Nielsen.

Finansminister kaldt i samråd om statens voksende regning til Kammeradvokaten

Advokater holder fast i administration af ejendomme: "En forretning vi har haft siden far var dreng"

Ejendomsadvokat forlader Horten til fordel for Plesner

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier