EjendomsWatch

Almen boligadministrator rykker rundt i toppen

To direktører bliver til fire, efter at ny topchef har sat sit nye hold

Foto: Pixabay/Pexels

Dansk Almennyttigt Boligselskab (DAB), der administrerer omkring 50.000 almene og kommunale boliger over hele landet, ændrer fra 1. april i direktionen, oplyser selskabet.

Ole Jacobsen, DAB’s adm. direktør siden august 2019, har udnævnt administrationschef Anders Holmgren til kundedirektør med overordnet ansvar for at sikre varetagelsen af administrationsopgaven for boligselskaberne.

Økonomichef Anders Kristiansen bliver økonomidirektør og får udover økonomi direktøransvar for DAB’s juridiske afdeling og indkøb.

Nuværende direktør Carina Seifert bliver direktør for udvikling og strategiske samarbejder og får ansvar for fremdrift og koordinering af en række centrale udviklingsprojekter og strategiske samarbejder med kommuner, interesseorganisationer og foreninger, fremgår det.

For yderligere at styrke samtlige drifts- og forretningsområder oprettes stillingen kvalitetschef, som besættes af nuværende sekretariatschef Ulla Gregor.

Med ændringerne ønsker direktør Ole Jacobsen "at styrke topledelsen og samtidig sikre, at relationen mellem DAB og de administrerede selskaber, såvel som de kommunale samarbejdspartnere, prioriteres endnu højere," skriver selskabet, der har hovedsæde på Frederiksberg.

Domea.dk deler chefpost i to – ny direktør hentes udefra

Boligselskabet DAB mister direktør gennem 12 år

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier