EjendomsWatch

Direktør i alment boligselskab fritstillet øjeblikkeligt

Direktøren i det almene boligselskab Boliggården i Nordsjælland er fritstillet med øjeblikkelig virkning.

Boligafdelingen Nøjsomhed under Boliggården i Helsingør er en del af den såkaldte ghettoliste over særligt udsatte boligområder. Boligselskabet arbejder for at få det ændret. | Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Efter kun to år på posten er Lars Carl Gruby blevet fritstillet fra sin stilling som direktør i det almene boligselskab Boliggården i Helsingør, der har omkring 6000 lejemål.

Hovedbestyrelsen sagde farvel til direktøren efter et ekstraordinært og lukket bestyrelsesmøde 11. september, skriver Fagbladet Boligen, der udgives af BL-Danmarks Almene Boliger.

Lars Carl Gruby bliver fritstillet med øjeblikkelig virkning, men grunden er stadig ukendt.

Fritstillingen kommer efter, at Boliggården besluttede at opsige knap 100 familier i boligafdelingen Nøjsomhed for at få den væk fra den såkaldte ghettoliste over særligt udsatte boligområder.

Bestyrelsesformand Charlotte Olsen siger til Helsingør Dagblad, at det ikke har haft indflydelse på beslutningen, men kan derudover ikke kommentere sagen.

Ny ghettoliste: Nye kriterier afføder otte nye ghettoer

Ny boligminister dropper ordet ghetto

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier