EjendomsWatch

Tidligere Danbolig-mæglere idømt bøde på 150.000 kroner

Ejer af Hald-koncernen og ejendomsmægler skal betale bøde på i alt 150.000 kr. efter snyd med falske fremvisninger.

Foto: Jens Dresling

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere har idømt Niels Hald, tidligere ejer af Hald-koncernens 15 Danbolig-butikker i hovedstadsområdet samt tidligere Danbolig-mægler Lars Bo Christensen, en bøde på i alt 150.000 kr. for snyd med falske fremvisninger.

Det skriver TV 2, der i februar afslørede, hvordan to ejendomsmæglere fra Danbolig Amager Strand havde løjet for et par, der havde sat deres hus til salg hos selskabet. Mæglerne er siden blevet fyret.

Ejer af Hald-koncernen Niels Halds bøde lyder på 100.000 kr., mens Lars Bo Christensen, der var den ansvarlige mægler på sagen, er idømt en bøde på 50.000 kr. De to medarbejdere, der snød med falske fremvisninger, er ikke blevet stævnet af parret, som valgte at klage over den ansvarlige mægler og ejeren.

Efter afsløringerne valgte Danbolig at stoppe samarbejdet med Hald-koncernens butikker i hovedstadsområdet.

Svindelsag får Danbolig til at søge efter nye boligmæglere

Danbolig Erhverv opruster og præsenterer nye ejere

Afgørelse kan friste flere boligkøbere til søgsmål mod NPV

Svindelsag fører til navneskifte hos 15 Danbolig-butikker 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier