EjendomsWatch

"Kritisable metoder" får Danbolig til at afvikle samarbejde med mægler

Danbolig har valgt at afslutte samarbejdet med en københavnsk mægler-koncern. Danboligs adm. direktør kalder adfærd dokumenteret af TV2 "uacceptabel" og "uforenelig" med at være en del af Danbolig.

Danbolig afvikler samarbejde med københavnsk mægler-koncern. Foto: PR.

Danbolig har valgt at afbryde samarbejdet med Hald-koncernen, der har 15 butikker i hovedstadsområdet, oplyser Danbolig i en pressemeddelelse.

Beslutningen hviler på en vurdering af samarbejdet samt de "kritisable metoder", TV2 søndag 24. februar beskrev, hvor ejendomsmægler Torben Hald brugte fremvisninger, der aldrig havde fundet sted, til at forsøge at overtale en sælger til at sætte prisen på sit hus ned.

"Der må og skal ikke herske nogen tvivl om, at den adfærd, vi har set dokumenteret, er helt uacceptabel og uforenelig med at være en del af Danbolig. Derfor ser vi ingen anden mulighed end at afvikle samarbejdet," siger Per Bie, adm. direktør i Danbolig, i meddelelsen.

Danbolig har indledt en dialog med Hald-koncernen om de praktiske elementer i afviklingen af samarbejdet, og der vil blive taget hånd om de berørte kunder, som vil få yderligere information hurtigst muligt, oplyser Danbolig.

"Vi er enormt ærgerlige over den her sag og kan kun beklage dybt, at en sådan adfærd er blevet udvist i Danbolig. Vi har mere end 800 medarbejdere og gennemfører en femtedel af alle bolighandler i Danmark. Den position har vi opnået gennem dygtige, professionelle mæglere, som yder en rådgivning baseret på tillid, faglighed og respekt," siger Per Bie.

Samarbejdet med Hald-koncernen vil blive afviklet "så hurtigt som muligt".

Danbolig henter mægler hos Nordicals

Erhvervsmæglere forfølger hver sin strategi

Ny medejer og kommerciel direktør for otte Danbolig-butikker

Danbolig Erhverv henter profil med over seks års erfaring fra Home Erhverv

Danbolig suspenderer mægler i sag om bestikkelse

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier