EjendomsWatch

Ejendomdanmark betænkelig ved politisk aftale om flere almene boliger

Flere almene boliger og mere bæredygtigt byggeri er blandt punkterne i den nye politiske aftale, der skal gøre Mette Frederiksen til statsminister. Aftalen har flere positive takter, men det kan blive svært at nå målet om 110.000 nye boliger, siger direktør for Ejendomdanmark til EjendomsWatch

Jannick Nytoft, adm. direktør for Ejendomdanmark. | Foto: PR

I den nye politiske aftale, der skal bane vej for Mette Frederiksens (S) indtog i Statsministeriet, fremgår det, at kommunernes krav for andelen af almene boliger skal op på 33 pct. af nyt byggeri, hvor det nu ligger på 25 pct. Det ærgrer Ejendomdanmark:

"Det er ærgerligt, når det kun er fire år siden, at 25 pct.-reglen blev indført. Det ville være fornuftigt at få brugt muligheden for de 25 pct. først og få udnyttet de regler, der allerede er," siger Jannick Nytoft, adm. direktør for Ejendomdanmark, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier