EjendomsWatch

Almen boligforening beskyldes for at tilsidesætte demokratiet

Beboerformand i Mjølnerparken i København er rasende. Han mener, at boligforeningen Bo-Vita har forsøgt at omgå de demokratiske spilleregler, da beslutningen om at sælge 260 beboeres hjem blev taget. Bo-Vita-formand Jan Hyttel afviser anklagerne. Nu skal borgmester tage stilling til sagen.

Mjølnerparken på Nørrebro i København. | Foto: Sofie Mathiassen / Ritzau Scanpix

Københavns Kommunes teknik- og miljøborgmester Karina Vestergård Madsen (EL) skal nu tage stilling til, om den almene boligforening Bo-Vita tilsidesatte beboernes demokratiske rettigheder på et møde om salget af boliger i Mjølnerparken på Nørrebro i København.

Beboerne mener, at Bo-Vita, det tidligere Lejerbo København, helt bevidst har forsøgt at omgå de beboerdemokratiske spilleregler for lettere at få mulighed for at sælge boligerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier