EjendomsWatch

Boliger i Haderslev skal renoveres for trecifret millionbeløb

Braineparken med 320 boliger i det nordlige Haderslev skal renoveres, skriver Jydskevestkysten. Projektet forventes afsluttet i 2024.

Braineparken i Haderslev skal renoveres. | Foto: PR.

Haderslev Byråds økonomiudvalg har stemt for og givet kommunal garanti til et projekt, der indebærer renoveringer af 320 almene boliger for 264 mio. kr. Det er Haderslev Boligselskab, som hører under Domea, der står for projektet.

Det skriver Jydskevestkysten.

Foruden renovering af tag, vinduer og facader skal 102 lejemål gøres mere tilgængelige med elevator. Planen er at påbegynde projekteringen i foråret og derefter skyde renoveringsarbejdet i gang i 2021. Projektet forventes afsluttet i 2024.

"Det er nok, de færreste, der tænker, at Braineparken trænger til så stor en renovering, men tiden har slidt på tag og facader, siger formanden for økonomiudvalget," siger Hans Peter Geil, borgmester i Haderslev Kommune og formand for økonomiudvalget, til avisen.

Landsbyggefonden har givet tilsagn om støtte, og kommunen støtter med 300.000 kr. som lån.

Huslejen forventes efter renoveringerne at stige med 51 kr. pr. kvm og lander derved på 783 kr. pr. kvm, skriver Jydskevestkysten.

Trods regelbrud får boligforening grønt lys til renovering

Frank Jensen og FSB er optimister på de almene boligers vegne 

Nye boligprojekter driver fortsat dansk byggeri frem 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier