EjendomsWatch

AAB og Boligkontoret Danmark rykker sammen

Boligforeningen og boligadministratoren får fælles adresse fra 2021, når Boligforeningen 3B flytter ud og rykker ind i KAB's kommende, nye domicil.

Michael Demsitz, adm. direktør i Boligkontoret Danmark, får ny roomie i skikkelse af AAB. Foto: PR

Endnu en sammenlægning i den almene boligsektor ser snart dagens lys – indtil videre dog kun på det fysiske plan.

Det er boligforeningen AAB, der udlejer omkring 19.000 almene boliger i København, som flytter under samme tag som Boligkontoret Danmark, der er administrator af omkring 31.000 lejeboliger.

Årsagen er, at Boligkontoret Danmarks nuværende bofælle, Boligforeningen 3B, fra årsskiftet er blevet en del af KAB, som man flytter sammen med, når KAB's nye domicil i København står klar i 2021.

"Vi kan bestemt se en fordel i at flytte sammen med Boligkontoret Danmark, idet vi tror på, at vi vil få et godt og frugtbart samarbejde. I forvejen er vi glade for det samarbejde, vi har om indkøb. Derudover glæder vi os til bedre kontorfaciliteter," lyder det fra Christian Høgsbro, adm. direktør i AAB, i en pressemeddelelse.

Michael Demsitz, adm. direktør i Boligkontoret Danmark, er ligeledes positiv og "ser frem til et tættere samarbejde i dagligdagen og de synergieffekter, der uden tvivl vil komme."

Selvom samflytningen først sker, når 3B er rykket ud, har Københavns Kommune godkendt, at AAB overtager 3B's hidtidige andel på 52 pct. Købesummen oplyses ikke i meddelelsen.

Kammeradvokaten bager på den almene boligsektor

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Boligselskaber: Vi når i mål med vores besparelser

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier