EjendomsWatch

Boligselskaber: Vi når i mål med vores besparelser

Hverken Boligkontoret Danmark eller boligforeningen AAB har haft svært ved at leve op til aftalen om at effektivsere, fortæller direktørerne til EjendomsWatch. Begge har især haft gavn af flere udbud og regner med at være færdig med spareøvelsen før tid.

Michael Demsitz, adm. direktør i Boligkontoret Danmark. | Foto: PR

Der skal spares i den almene boligsektor.

Mere præcist skal der ifølge den almene sektors 2014-aftale med regeringen og KL findes effektiviseringer for 1,5 mia. kr. frem mod 2020 – og det går ganske fint med at finde de mange penge, lyder det fra to af landets større almene aktører.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier