EjendomsWatch

Boligforening klar til at rive blokke ned i Gellerup

For at leve op til ghettoloven, sikre penge til renoveringer og udvikle Gellerup vil Brabrand Boligforening jævne tre blokke med jorden. Flot plan, men der skal mere til, siger borgmesteren.

Brabrand Boligforening har lavet en ny forvandlingsplan for Gellerup. Her Karen Blixens Boulevard bl.a. med en ny skole (th.). | Foto: Visualisering, WE Architecture/JAJA Architects.

Attraktive familieboliger kombineret med en ny skole har gjort det til et godt sted at bo for børnefamilier. En satsning på iværksætteri har skabt masser af private arbejdspladser. Verdensbadet er blevet en af Aarhus’ bærende turistattraktioner og er sammen med et teater og en biograf med i områdets vifte af kulturtilbud. Og med den nye letbaneforbindelse er det nemt at komme hertil.

Sådan lyder Brabrand Boligforenings drøm for, hvordan Gellerup vil se ud i 2030.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier