EjendomsWatch

Lejerbo vil opføre 222 billige boliger rundt på Sjælland

Boligorganisationen Lejerbo er snart klar med et nyt koncept kaldet "Start-Bo-boliger". Planen er at opføre 222 boliger i tre sjællandske byer.

Foto: Jesper Stormly Hansen, Ekstra Bladet

Hvad der ikke lykkedes for Ritt Bjerregaard i sin tid som overborgmester i København skal nu lykkes i Holbæk, Næstved – og Høng. Nemlig at opføre en masse billige lejligheder – de billigste til omkring 3100 kroner om måneden, alt inklusive.

Det oplyser DR Sjælland.

Det er Boligselskabet Lejerbo, der står bag opførelsen af i første omgang 222 boliger i de gamle Storstrøms og Vestsjællands amter, nemlig 160 i Holbæk, 27 i Høng og 35 boliger i Næstved.

De mange billige boliger lanceres under begrebet "Start-Bo boliger", og hos lejerbo og i de tre kommuner tror man man fuldt og fast på, at det bliver til noget.

Blandt andet fordi der er tale om nogle helt andre grundpriser i de tre områder her i vores region, fortæller Mariane Toft-Dallgaard, der er forretningsfører i Lejerbos regionskontor i Holbæk til DR Sjælland:

"Det er såkaldte restarealer, som ligger bynært, men hvor det for eksempel ikke er attraktivt at opføre parcelhuse," siger hun

(Denne artikel er videreformidlet af Ritzau Bureau på vegne af DR Sjælland.)

Lejerbo lancerer bæredygtigt boligkoncept i Aarhus

Forsiden lige nu

Heimstaden vil selv stå for administrationen af sine danske ejendomme

Da Heimstaden opkøbte sin danske samarbejdspartner, NPM, sidste år, var det med henblik på at overtage administrationen af alle sine ejendomme i Danmark. Heimstadens danske direktør fortæller i et interview med EjendomsWatch, at det bliver en gradvis ændring. I alt ejer Heimstaden for over 12 mia. kr. herhjemme.

Tegnestue hyrer partner fra Schmidt Hammer Lassen

Et halvt år efter Trine Berthold blev udpeget som ny partner hos den danske arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen Architects (SHL), skifter hun over til en langt mindre konkurrent Loop Architects.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier