EjendomsWatch

Sprængning af Lejerbo tager til i styrke

Landsformand trækker sig, efter at endnu en boligorganisation med 3500 boliger har besluttet at melde sig ud af Lejerbo. Her forlader det største medlem, København, i forvejen organisationen til sommer.

Foto: Ritzau Scanpix/Peter Hove Olesen

Omkring 9000 almene boliger i Danmark er på vej til at forsvinde fra Lejerbo, efter at Lejerbo Kolding har besluttet at vende organisationen ryggen for i stedet at etablere sin egen boligadministration.

I forvejen forlader Lejerbo København — som tidligere beskrevet af EjendomsWatch — organisationen til sommer, hvor ved 5300 boliger forsvinder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier