EjendomsWatch

Scandi Byg skal opføre nye almene boliger for 140 mio. kr. i Slagelse

Det MT Højgaard-ejede byggefirma skal stå for totalentreprisen på almene 126 boliger i Slagelse.

Foto: PR-visualisering

Modulbyggeren Scandi Byg i Løgstør, der er ejet af MT Højgaard-koncernen, har vundet en ordre til en værdi af 140 mio. kr. i Slagelse, oplyser virksomheden.

Her får Scandi Byg totalentreprisen på at opføre 126 almene boliger i byens nordlige ende i kvarteret Engdraget, hvor der med tiden skal opføres 500-600 boliger, fremgår det.

"Vores byggekoncept med udgangspunkt i en gennemtænkt, ressource- og tidsbesparende byggeproces er økonomisk forsvarlig og betyder, at bygherre kan få flest mulige velindrettede og indbydende boligkvadratmeter," sigerforklarer Thomas Raunsbæk, adm. direktør i Scandi Byg, i meddelelsen.

Hos bygherren, Slagelse Boligselskab, fremhæver direktør Arne Juul Scandi Bygs evne til at individualisere masseboligproduktion i både høj kvalitet og højt tempo.

Boligerne bliver mellem 89 og 113 kvm og bliver første konkrete resultat af den visionsplan for området i Slagelse, som arkitektfirmaet Arkitema tidligere har udarbejdet.

"Foran hver bolig er der mulighed for mere udendørs fællesskab udtrykt i boligernes design med bl.a. høje vindues- og fordørspartier. Løsninger som arkitektonisk er tænkt til at skabe de bedste vilkår for socialt liv og nabofællesskab omkring de hyggelige, smalle gadeforløb. Til boligernes modsatte sider åbner deres opholdsrum sig til gengæld mod terrasserne og naturen med de åbne vandrender og grønne kiler mellem de bebyggede gadeforløb," lyder det i beskrivelsen af de moderne almene boliger.

Slagelse-ejendom får fynsk ejer i handel til 40 mio. kr.

Sjællandske investorer løber med Holbæk-boliger

Faldefærdig fabrik i Slagelse bliver til boliger

Modulbygger retter fokus tilbage på ejerboliger 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier