EjendomsWatch

Internationalt luksusbrand flytter ind i tidligere bankfilial

Det franske luksusbrand Chanel flytter ind i Nordeas tildigere bankfilial på Kongens Nytorv i København. Ejerne bag ejendommen tæller flere større danske pensionsselskaber.

Kongens Nytorv 28 i København. | Foto: Google Street View

Inden længe bliver Nordea Banks filial på Kongens Nytorv 28 i København forvandlet til en fransk modebutik, når luksusbrandet Chanel flytter ind til foråret 2018. Erhvervsmægler Lintrup & Norgart har på vegne af Nordea Ejendomme formidlet udlejningen af lejemålet til Chanel, fremgår det af en pressemeddelelse fra mægleren.

"Vi er superstolte over at have fået Chanel til Danmark og derigennem bidrage til Københavns status som international modeby. Samarbejdet med Nordea Ejendomme har været forbilledligt, og det har virkelig været en fornøjelse at arbejde med en professionel udlejer, der straks så mulighederne i at skabe en vaskeægte retail destination i de historiske banklokaler på Kongens Nytorv," siger Peter Back, partner i Lintrup & Norgart.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier