EjendomsWatch

Internationalt luksusbrand flytter ind i tidligere bankfilial

Det franske luksusbrand Chanel flytter ind i Nordeas tildigere bankfilial på Kongens Nytorv i København. Ejerne bag ejendommen tæller flere større danske pensionsselskaber.

Kongens Nytorv 28 i København. | Foto: Google Street View

Inden længe bliver Nordea Banks filial på Kongens Nytorv 28 i København forvandlet til en fransk modebutik, når luksusbrandet Chanel flytter ind til foråret 2018. Erhvervsmægler Lintrup & Norgart har på vegne af Nordea Ejendomme formidlet udlejningen af lejemålet til Chanel, fremgår det af en pressemeddelelse fra mægleren.

"Vi er superstolte over at have fået Chanel til Danmark og derigennem bidrage til Københavns status som international modeby. Samarbejdet med Nordea Ejendomme har været forbilledligt, og det har virkelig været en fornøjelse at arbejde med en professionel udlejer, der straks så mulighederne i at skabe en vaskeægte retail destination i de historiske banklokaler på Kongens Nytorv," siger Peter Back, partner i Lintrup & Norgart.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier