EjendomsWatch

Grønttorvet i Taastrup indviet med nyt navn

Det historiske Grønttorv er rykket ud af København og har ændret navn til Copenhagen Markets. Karen Hækkerup indviede det nye marked onsdag.

Grønttorvet havde sidste handelsdag på sin gamle historiske plads i Valby i København 2. april. Som planlagt åbnede det igen 4. april i forstadsbyen Taastrup, men under det nye navn Copenhagen Markets.

Det skriver Landbrugsavisen.

På det nye marked kommer der til at blive solgt grøntsager, frugt og blomster, mens de historiske lokaler i Valby vil blive lavet om til en ny bydel fyldt med privatboliger.

"Med tiden vil Copenhagen Markets forhåbentlig komme til at vokse yderligere og favne flere og flere fødevareklynger. Vi forudser fortsat vækst og tror på, at Copenhagen Markets kommer til at spille en større og større rolle for handlen med frugt, grønt og blomster, men også med andre fødevarer," siger bestyrelsesformanden for Copenhagen Markets, John Olsen, til avisen.

Det var direktør i landbrugsorganisationen Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup, der klippede båndet til Copenhagen Markets onsdag.

Hun fortalte i åbningstalen, at markedet hver dag vil komme til at have en årlig omsætning på 4-5 mia. kr. og komme til at forsyne 3-4 millioner mennesker med frugt og grønt.

Supermarkeder kæmper om lukrative hyldemeter i Carlsberg Byen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier