EjendomsWatch

CEJ finder ny leder af sit Aarhus-kontor hos Newsec Datea

CEJ Ejendomsadministration henter Anni Frandsen til sit Aarhus-kontor. Hun forlader dermed sin stilling hos Newsec Datea.

Anne Marie Oksen har fundet ny leder til CEJ i Aarhus. | Foto: PR

CEJ Ejendomsadministration forstærker sig vest for Storebælt. Derfor henter virksomheden Anni Frandsen ind som ny leder af CEJ's kontor i Aarhus. Hun kommer også til at indgå i virksomhedens ledergruppe.

"CEJ Aarhus får en meget dygtig leder, der både kan bidrage med stærke strategiske kompetencer og menneskelige kvaliteter, der er altafgørende i forhold til vores kunder," siger adm. direktør Anne Marie Oksen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier