EjendomsWatch

Salg af historiske Aarhus-boliger udskudt

Salget af historiske rækkehuse i Aarhus skal indbringe kommunen over 100 mio. kr., som allerede er brugt. Men nu sætter et forslag fra Enhedslisten en stopper for salgsprocessen.

Foto: Colliers PR

Gennem udbudsrunde nr. to havde mægleren Colliers International sat gang i salget af 88 boliger på Poul Martin Møllers Vej i det centrale Aarhus for kommunen. Et salg, som EjendomsWatch omtalte i november.

Byrådet i Aarhus skulle efter planen endeligt godkende et salg til over 100 mio. kr. i januar eller februar 2020, men nu skyder et forslag fra Enhedslisten salget til hjørne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier