EjendomsWatch

Skærpede regler for bygningers indeklima på vej

I næste uge skal parlamentarikerne i Europa-Parlamentet behandle en lang række ændringsforslag til det nye bygningsdirektiv for EU, og krav om hensyn til indeklimaet i både nye og eksisterende bygninger står til at blive vedtaget, siger chefforhandler til EjendomsWatch.

BRUXELLES — Står det til de folkevalgte i EU, så kan det fremover blive obligatorisk at tage hensyn til indeklimaet i både den eksisterende bygningsmasse og nye bygninger, der bygges inden for EU's grænser.

"Det er ingen hemmelighed, at et hensyn til indeklimaet har været et massivt krav fra S&D (den socialdemokratiske gruppe, red.), og med det i direktivforslaget er jeg ret sikker på, at vi har et solidt flertal bag det,” siger Bendt Bendtsen (K), der sidder i den konservative gruppe i parlamentet, hvor han er medlem af udvalget for energi, forskning og industri (ITRE).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier