EjendomsWatch

Styrelser rykker ind i nedlagt hospital på Fyn

Middelfart Kommune har solgt ejendom, hvor to kommende styrelser fremover får til huse. Borgmester jubler.

Foto: Stine Bidstrup

Et tidligere hospital for sindslidende bliver fremtidigt domicil for Gældsstyrelsen samt for en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, der begge oprettes næste år, når Skat nedlægges i sin nuværende form og ved en større reform erstattes af syv nye styrelser.

Det er Middelfart Kommune, som ifølge Fredericia Dagblad har solgt den 2000 kvm store ejendom på Teglgårdsparken 103 til en pris af 16 mio. kr.

"Når den nye reform er endelig gennemført i 2021, vil der være 360 ansatte i Gældstyrelsen samt 30 i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen i Middelfart," skriver avisen.

"Det er en fantastisk god timing, at vi finder en køber, kun en måned efter, vi selv er flyttet ud. Salget betyder, at vi slipper for udgiften til løbende vedligehold," siger Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd (S).

Kommunen forsøgte at sælge stedet i 2008 uden held.

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier