EjendomsWatch

Styrelser rykker ind i nedlagt hospital på Fyn

Middelfart Kommune har solgt ejendom, hvor to kommende styrelser fremover får til huse. Borgmester jubler.

Foto: Stine Bidstrup

Et tidligere hospital for sindslidende bliver fremtidigt domicil for Gældsstyrelsen samt for en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, der begge oprettes næste år, når Skat nedlægges i sin nuværende form og ved en større reform erstattes af syv nye styrelser.

Det er Middelfart Kommune, som ifølge Fredericia Dagblad har solgt den 2000 kvm store ejendom på Teglgårdsparken 103 til en pris af 16 mio. kr.

"Når den nye reform er endelig gennemført i 2021, vil der være 360 ansatte i Gældstyrelsen samt 30 i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen i Middelfart," skriver avisen.

"Det er en fantastisk god timing, at vi finder en køber, kun en måned efter, vi selv er flyttet ud. Salget betyder, at vi slipper for udgiften til løbende vedligehold," siger Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd (S).

Kommunen forsøgte at sælge stedet i 2008 uden held.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier