EjendomsWatch

Storkøbenhavnsk butikscenter solgt til britisk kapitalforvalter

8000 kvm butikscenter nær et af Ikeas varehuse i Danmark, indgår i stor europæisk handel til 6,7 mia. kr. fordelt på 500 butikker.

Foto: Linda Johansen/Polfoto/Arkiv

Et 8000 kvm butikscenter i Taastrup, der bl.a. huser kæderne Toys 'r' Us og Jysk, er solgt til den britiske kapitalforvalter Pradera med udgangen af august, oplyser Ikea til EjendomsWatch.

Centret indgår i en større handel, der omfatter i alt 25 europæiske butikscentre med i alt 500 enheder fordelt på otte lande og til en samlet pris af 900 mio. euro (ca. 6,7 mia. kr.). Handel sker gennem selskabet Ikea Centres, der er et dansk selskab under den svenske møbelkoncern.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier