EjendomsWatch

Ejendomsportal får ansigtsløft

Ejendomstorvet er blevet lanceret i en ny udgave, der skal give bedre overblik over portalens godt 10.000 lokaler og ejendomme. 

Mæglernes fælles portal for ledige erhvervslejemål og ejendomme, Ejendomstorvet.dk, har fået sig en overhaling og bliver lanceret i en ny version, skriver portalen i en pressemeddelelse.

Ejendomstorvet kalder sig selv Danmarks største portal for erhvervslokaler og udbyder i starten af april 10.125 lokaler og ejendomme. De lokaler og ejendomme kan nu blandt andet findes ved hjælp af nye søgefunktioner og bedre adgang fra mobiler og tablets.

”Med den forbedrede portal ønsker vi at manifestere vores position som markedsleder og den foretrukne markedsplads for leje, køb og investering i erhvervsejendomme – for såvel virksomheder, iværksættere og ejendomsinvestorer på lokalejagt som mæglere, administratorer og udlejere. Vi investerer i nye funktioner og endnu bedre brugeroplevelser for at omfavne den stigende trafik fra især mobiler og iPads. Det skal være gratis, nemt og overskueligt at finde og sammenligne nye lokaler og investeringsejendomme,” udtaler Simon Birch Skou, adm. direktør hos Ejendomstorvet.dk, i meddelelsen.

Ejendomstorvet er ejet af landets erhvervsmæglere og har i øjeblikket omkring 115.000 besøgende hver måned. Dataene til portalen kommer fra en stor del af landets erhvervsmæglere samt flere pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer.

Nyt navn til kendt ejendomsportal 

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier