EjendomsWatch

Tryg sælger ejendomme og henter gevinst på 250 mio. kr

Ejendommene er identisk med dem, Jeudan tidligere torsdag meddelte at have overtaget.

Forsikringsselskabet Tryg har gang i salget af ejendomme.

Torsdag har selskabet således indgået aftale om salg af tre investeringsejendomme i det indre København samt såkaldte sale-and-lease-back-aftaler for domicilerne i Bergen og Ballerup.

Salget medfører en gevinst på 500 mio. kr., men samtidig nedskriver Tryg immaterielle aktiver med 250 mio. kr.

"Nedskrivningerne kan især henføres til en revurdering af værdien af it-systemer. Denne disposition vil påvirke det forsikringstekniske resultat. Tilsvarende er der foretaget en vurdering af goodwill i tilknytning til købet af Securator," skriver Tryg.

"Med baggrund i en mindre vækst end forventet inden for elektronikmarkedet i Danmark ventes en nedskrivning af goodwill med 100 mio. kr.," tilføjes det.

Dermed er nettogevinsten 250 mio. kr., som bogføres i fjerde kvartal, oplyser Tryg.

Salgsaftalerne offentliggøres, efter at Ritzau Finans tidligere kunne fortælle om salget af domicilet i Bergen, der blev afhændet for 710 mio. norske kr., svarende til knap 590 mio. danske kr.

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier