EjendomsWatch

Industriens Pension kåret som Danmarks bedste pensionsselskab

Ved den årlige IPE Awards, der blev afholdt i går i Berlin, løb Industriens Pension med prisen som Danmarks bedste pensionsselskab. Pensionsselskabets høje afkast og grundige fokus på risikostyring lå til grund for kåringen.

Foto: Industriens Pension

Industriens Pension er blevet kåret som Danmarks bedste pensionsselskab. Kåringen skete i går aftes ved det årlige IPE Awards i Berlin, hvor mere end 300 europæiske pensionsselskaber deltog. Det oplyser Industriens Pension i en pressemeddelelse.

I begrundelsen roser juryen Industriens Pension for at have skabt historiske afkast og selskabets grundige fokus på risikostyring inden for forskellige produkter og tidshorisonter. Det blev blandt andet fremhævet, at Industriens Pension har været i stand til at skabe solide afkast til medlemmerne på både kort og langt sigt til trods for de udsving, der har været på finansmarkederne.

"Vi er meget stolte over kåringen og glade for den internationale anerkendelse af vores risikostyring, og det afkast vi år efter år har sikret medlemmerne, såvel i perioder med medvind og modvind på finansmarkederne," udtaler Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension, i pressemeddelelsen.

Ved IPE Awards løb SEB Pension med priserne for at være Europas bedste pensionsselskab til aktieinvesteringer og alternative investeringer.

IPE, Investment & Pensions Europe, arbejder med at styrke det faglige samarbejde om investerings- og pensionforhold på europæisk plan.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Priskapløb rammer Industriens Pensions ejendomsambitioner

Industriens Pension henter asset manager hos konkurrent

Industriens Pension i langt sejt træk mod flere ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier