EjendomsWatch

Byggematador tidligere dømt for bedrageri

Dom for momssvindel er ikke eneste plet på straffeattesten for projektudvikler.

Foto: Colourbox

En byggematador bag et stort anlagt boligprojekt med 400 boliger i Gribskov Kommune er ikke alene netop blevet idømt to år og seks måneders fængsel for momssvindel. Han har også to tidligere fængselsstraffe bag sig, bl.a. for bedrageri. Det bekræfter han over for Frederiksborg Amts Avis.

 "Jeg ved ikke, om det er væsentligt. Det er 15 år siden. Jeg ved ikke, hvor ærlig skal man være. Nu spørger du, så svarer jeg. Man sidder jo heller ikke med en ny kæreste og fortæller om de gamle," siger Jens Kølbæk Rasmussen.

Byggematadoren blev ved fængselsdommen i sidste uge i Østre Landsret også idømt en bøde på 13,8 millioner og fradømt retten til at drive virksomhed.

Lørdag fortalte han i avisen, at hans samvittighed var ren på trods af dommen, og at han ikke kendte til momssvindlen, før det var for sent.

(Denne artikel er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Frederiksborg Amts Avis)

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier