EjendomsWatch

Byggematador tidligere dømt for bedrageri

Dom for momssvindel er ikke eneste plet på straffeattesten for projektudvikler.

Foto: Colourbox

En byggematador bag et stort anlagt boligprojekt med 400 boliger i Gribskov Kommune er ikke alene netop blevet idømt to år og seks måneders fængsel for momssvindel. Han har også to tidligere fængselsstraffe bag sig, bl.a. for bedrageri. Det bekræfter han over for Frederiksborg Amts Avis.

 "Jeg ved ikke, om det er væsentligt. Det er 15 år siden. Jeg ved ikke, hvor ærlig skal man være. Nu spørger du, så svarer jeg. Man sidder jo heller ikke med en ny kæreste og fortæller om de gamle," siger Jens Kølbæk Rasmussen.

Byggematadoren blev ved fængselsdommen i sidste uge i Østre Landsret også idømt en bøde på 13,8 millioner og fradømt retten til at drive virksomhed.

Lørdag fortalte han i avisen, at hans samvittighed var ren på trods af dommen, og at han ikke kendte til momssvindlen, før det var for sent.

(Denne artikel er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Frederiksborg Amts Avis)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier