EjendomsWatch

Wihlborgs-topchef: Dansk opkøb er vores største i år

Det svenske ejendomsselskab køber portefølje af storkøbenhavnske erhvervsejendomme for 700 mio. kr. Det danske marked vil være i fokus i de kommende år, efter Sverige er blevet for dyrt, siger adm. direktør i interview med EjendomsWatch.

Anders Jarl, adm. direktør i Wihlborgs Fastigheter. | Foto: PR

Det svenske ejendomsselskab Wihlborgs Fastigheter forventer i de kommende år, at selskabets vækst skal ske i Danmark, fortæller adm. direktør Anders Jarl til EjendomsWatch. Meldingen kommer efter opkøbet af 13 erhvervsejendomme i Storkøbenhavn til 700 mio. kr. fra Unipension. Et køb, der blev annonceret mandag morgen.

"Vi holder os til Øresundsregionen, og om vi investerer i København eller Lund betyder ikke noget for os. Det handler om at gøre en god handel, og her ser vi muligheder i Danmark de næste fire-fem år," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier