EjendomsWatch

Teknisk begavelse bliver ny chef for ATP

Den nyudnævnte topchef for ATP, Christian Hyldahl, beskrives i dette portræt som en fagligt dygtig og kompetent leder. Ifølge en kollega bliver hans største udfordring i det nye job at tage del i den politiske debat, der er en vigtig del af jobbeskrivelsen i landets største pensionsselskab. 

Foto: Ritzau Scanpix/Stine Bidstrup

Skarp, teknisk begavet og nem at omgås. Sådan beskriver flere kilder, som FinansWatch har talt med, den nyudnævnte direktør for ATP, 51-årige Christian Hyldahl. Han kommer fra en stilling som direktør for Nordea Asset Management. Men med en uddannelse som civilingeniør suppleret med en HD havde han en anderledes baggrund, da han entrerede finanssektoren i 90'erne, end mange af kollegaerne dengang havde.

Men netop den tekniske tilgang til finansverdenen har præget den nye ATP-direktørs karriere. Således har Christian Hyldahl blandt andre været med til at introducere og udvikle strukturerede realkreditobligationer på det danske marked og stået i spidsen for flere af de finansielle landvindinger i Nordea, fortæller hans gode ven og mangeårige kollega i Nordea, Mads G. Jakobsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier