EjendomsWatch

Sadolin & Albæk og CBRE skal finde gigantlejer i Ørestad

Norske KLP Ejendomme har hyret de to erhvervsmæglere til at skaffe ankerlejer til 50.000 kvm kontorbyggeri, skriver Børsen.

Det bliver erhvervsmæglerne Sadolin & Albæk og CBRE, der får til opgave at finde en såkaldt ankerlejer til norske KLP Ejendommes planlagte kontorbyggeri på 50.000 kvm på Kay Fiskers Plads i Ørestad, skriver Børsen.

Lejeren skal tegne sig for 25.000 kvm, før byggeriet kan gå i gang.

"Hvis vi skal holde kadencen i fremdriften, så er det næste store skridt at finde en ankerlejer, og det er derfor, vi har indgået et samarbejde," siger Søren Risager-Hansen, direktør i KLP Ejendomme, til Børsen.

Nykredit var tidligere tiltænkt rollen som ankerlejer, men sprang fra projektet i 2013.

Da EjendomsWatch talte med Søren Friis-Hansen i juni sagde han, at KLP følger sin lagte plan og bebudede en intensiveret markedssøgning fra august.

Milliardprojekt i Ørestad upåvirket af at Nykredit måske forbliver i centrum

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier