EjendomsWatch

Ny ejer gør Land & Leisure klar til afnotering fra fondsbørsen

Udlejeren af feriehuse vil indløse de resterende aktionærer.

Foto: Colourbox

Leisure Holding har sat sig på langt størstedelen af aktierne i Land & Leisure, der blandt andet udlejer feriehuse, og gør klar til at annotere selskabet.

I første omgang er Strategic Investment ikke længere storaktionær i Land & Leisure, efter at selskabet har solgt samtlige aktier i Land & Leisure.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra Land & Leisure.

I alt har Strategic Investment solgt over 10 mio. A-aktier og lidt over 90.000 B-aktier.

Samtidig meddeler Land & Leisure, at Leisure Holding har købt det tilsvarende antal aktier. Det svarer til 13,3 pct. af de samlede udestående aktier i selskabet. Aktierne har en nominel værdi på 3 kr. per aktie og er købt til en pris på 6,05 kr. per aktie.

Efter opkøbet råder Leisure Holding over omkring 89,27 pct. af aktierne i Land & Leisure.

Som følge har Leisure Holding til hensigt snarest muligt at igangsætte en obligatorisk indløsning af alle minoritetsaktionærers aktier til en pris på 6,05 kr. per aktie.

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier