EjendomsWatch

Velpolstret ejendomsinvestor skifter topchef

Otto Mønsted henter Nina Movin som ny chef fra nytår, skriver Børsen.

Foto: Threadneedle

Investeringsselskabet Otto Mønsted, der også investerer i ejendomme, får fra årsskiftet Nina Movin som adm. direktør, skriver Børsen.

Hun afløser 62-årige Ulrik Bülow, der efter syv år i spidsen nu giver stafetten videre.

Nina Movin har en lang karriere bag sig hos bl.a. Nordea og Danske Bank, men har siden 2006 været hos den London-baserede kapitalforvalter Colombia Threadneedle, senest som nordisk direktør.

Hun sidder desuden i bestyrelsen i bl.a. Industriens Pension.

En del af Otto Mønsteds portefølje på omkring 700 mio. kr. er investeret i en ejendomsfond under Core Property, hvor Otto Mønsted sidder på en fjerdedel af ejerskabet.

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier