EjendomsWatch

Bygningsstyrelsen undervejs med byggeprojekter for 3 mia. kr.

Statens ejendomsvirksomhed forventer kommende udbud af projekter for 3 mia. kr. Udmeldingen skal skabe større gennemsigtighed og dermed bedre konkurrencevilkår.

Et af de kommende projekter er et universitetstorv i København. Det skal skabe sammenhæng mellem Søndre Campus, universitetet og områdets mange beboere samt byen. | Foto: PR

Bygningsstyrelsen, der er en del af Transport- og Bygningsministeriet, forventer at sende byggeprojekter i udbud på op til 3 mia. kr. frem til 2021, oplyser styrelsen.

Udmeldingen om de kommende projekter kommer på baggrund af, at man fra Bygningsstyrelsens side ønsker at skabe bedre konkurrencevilkår for entreprenører, så staten undgår at betale for meget ved de tilbud, de benytter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier