EjendomsWatch

Just Eat-stifter og Solar vil revolutionere byggebranchen

Ny teknologiplatform lover besparelser på byggeprojekter på 4-6 pct., skriver Berlingske.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Just Eat-stifter Klaus Nyengaard skyder sammen med el- og vvs-koncernen Solar et tocifret millionbeløb i en ny teknologiplatform, der skal revolutionere måden byggeprojekter håndteres på.

Det skriver Berlingske Business.

Byggebranchen skal gøres digital og afrapporteringen og styringen foregå mobilt. Det er missionen for teknologiplatformen Geniebelt, som Just Eat-stifteren og selskabet Solar har skudt godt 2 mio. euro i. Som en integreret og interaktiv platform, der løbende kan dokumentere og revidere en byggeproces, vil projektet nedbringe produktionsomkostningerne med 4-6 pct.

"Vores platform kan skabe overblik, da alle leverandører i byggeprojektet løbende kan holde øje med byggeriets forløb og følge med i arbejdsgangen. Det er gennemsigtigt. Opgaver, der ikke er færdige, kan kommunikeres direkte mellem de ansvarlige og undgå komplicerede led, siger Ulrik Branner," der er administrerende direktør for Geniebelt, til Berlingske Business

Direktøren fortæller desuden at Geniebelt, der delvist er gratis og har abonnementsordninger på mellem 7500 og 15.000 kr. per måned, bliver anvendt i hele verden med hovedvægt på Danmark, England og Nordamerika.

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier