EjendomsWatch

Ejendomsreporter bliver selvstændig kommunikatør

Tidligere ansvarlig for tillægget Business Ejendomme på Berlingske bytter journalistik ud med kommunikation.

Tidligere journalist på Berlingske Business, Nils-Ole Heggland, har slået sig ned som selvstændig kommunikationsrådgiver med firmaet Heggland Kommunikation, der har særligt fokus på ejendoms- og byggebranchen.

Det skriver stifteren i en pressemeddelelse.

Nils-Ole Heggland havde på Berlingske Business ejendomsbranchen som stofområde og ansvar for tillægget Business Ejendomme, indtil det blev flyttet fra erhvervsredaktionen til annonceafdelingen i forbindelse med, at avisen omlagde og outsourcede produktionen af flere tillæg i slutningen af sidste år som del af en sparerunde. I samme forbindelse valgte Nils-Ole Heggland at fratræde.

Tidligere har Nils-Ole Heggland været lokalredaktør på Erhvervsbladet, kommunikationschef for SEB Pension og journalist på Reuters. Han er uddannet journalist samt cand.merc. og HD fra CBS og har igennem en årrække siddet i byrådet for De Konservative og senere Liberal Alliance på Frederiksberg.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie, MediaWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier