EjendomsWatch

ATP mister sin topchef efter godt tre år

Sygdom i familien betyder, at Carsten Stendevad stopper.

Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto

ATP-direktør Carsten Stendevad stopper i ATP for at flytte tilbage til USA og være tæt på sin kones familie, hvor der er opstået en alvorlig helbredssituation, oplyser ATP fredag i en pressemeddelelse.

ATP’s bestyrelse har igangsat en rekrutteringsproces med henblik på ansættelsen af en ny direktør med bistand fra rekrutteringsfirmaet Amrop. Processen forventes afsluttet inden årets udgang.

Carsten Stendevad har ikke noget nyt job på hånden og forventes at fratræde direktørstillingen i ATP senere på året, fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier