EjendomsWatch

ATP mister sin topchef efter godt tre år

Sygdom i familien betyder, at Carsten Stendevad stopper.

Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto

ATP-direktør Carsten Stendevad stopper i ATP for at flytte tilbage til USA og være tæt på sin kones familie, hvor der er opstået en alvorlig helbredssituation, oplyser ATP fredag i en pressemeddelelse.

ATP’s bestyrelse har igangsat en rekrutteringsproces med henblik på ansættelsen af en ny direktør med bistand fra rekrutteringsfirmaet Amrop. Processen forventes afsluttet inden årets udgang.

Carsten Stendevad har ikke noget nyt job på hånden og forventes at fratræde direktørstillingen i ATP senere på året, fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier