EjendomsWatch

Danica-direktør kryptisk omkring nyt domicil til Danske Bank

Direkte adspurgt vil Danica Ejendommmes chef ikke pure afvise, at Danske Bank får nyt hovedsæde ved siden af Københavns Hovedbanegård.

En foreløbig skitse til den bygning, der kan ende som domicil for Danske Bank. | Foto: Visualisering: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Når pensionsselskabet Danica over de kommende år investerer omkring 5 mia. kr. på en af hovedstadens mest centralt beliggende adresser nær ved Københavns Hovedgård, indgår en karakteristisk domicilbygning med gladfacade ud mod Bernstorffsgade i projektet.

Men Danica Ejendommmes direktør Peter Mering vil ikke bekræfte forlydender i ejendomsbranchen om, at det er Danicas ejer, Danske Bank, der skal bo i bygningen, efter at det nuværende hovedsæde i Holmens Kanal tidligere i år blev solgt og efterlod banken som lejer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier