EjendomsWatch

Novos amerikanske hovedkvarter solgt til sydkoreanere

Sydkoreanske investorer har købt Novo Nordisks amerikanske hovedkontor i New Jersey. Bag opkøbet står Hana Asset Management, som har planer om flere ejendomskøb. (rettet 17.20).

(rettelse; det fremgik tidligere af artiklen, at Novo Nordisk havde solgt sit amerikanske hovedkontor. Novo lejer sig ind, og det er derfor ikke Novo, der har solgt bygningerne.)

Novo Nordisks tidligere udlejere har solgt de bygninger, der udgør den danske diabetesgigants amerikanske hovedkontor, som ligger i New Jersey, til et konsortium af sydkoreanske investorer anført af Hana Asset Management.

Det fremgår af en meddelelse fra Hana Asset Management ifølge Bloomberg News.

Investeringen opgøres af Hana Asset Management til 305 mio. dollar og sker som led i et større program for ejendomskøb i større amerikanske byer.

Novo Nordisk har lejet sig ind i bygningerne, og handlen medfører dermed blot, at der skiftes udlejer.

 Investeringsfond på storopkøb i Storkøbenhavn

 Børs-miniput sætter navn på ejendomskøb 

 Sampension-køb forgylder sælgerne af boligejendomme i Lyngby 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier