EjendomsWatch

Novos amerikanske hovedkvarter solgt til sydkoreanere

Sydkoreanske investorer har købt Novo Nordisks amerikanske hovedkontor i New Jersey. Bag opkøbet står Hana Asset Management, som har planer om flere ejendomskøb. (rettet 17.20).

(rettelse; det fremgik tidligere af artiklen, at Novo Nordisk havde solgt sit amerikanske hovedkontor. Novo lejer sig ind, og det er derfor ikke Novo, der har solgt bygningerne.)

Novo Nordisks tidligere udlejere har solgt de bygninger, der udgør den danske diabetesgigants amerikanske hovedkontor, som ligger i New Jersey, til et konsortium af sydkoreanske investorer anført af Hana Asset Management.

Det fremgår af en meddelelse fra Hana Asset Management ifølge Bloomberg News.

Investeringen opgøres af Hana Asset Management til 305 mio. dollar og sker som led i et større program for ejendomskøb i større amerikanske byer.

Novo Nordisk har lejet sig ind i bygningerne, og handlen medfører dermed blot, at der skiftes udlejer.

 Investeringsfond på storopkøb i Storkøbenhavn

 Børs-miniput sætter navn på ejendomskøb 

 Sampension-køb forgylder sælgerne af boligejendomme i Lyngby 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier