EjendomsWatch

It-millionær sælger ejendomme i Taarbæk og Dubai

It-investor er tæt på at afhænde en større ejendomsportefølje i Dubai. Samtidig sælger han sit palæ i Nordsjælland i årets største private villahandel.

Foto: Klavs Bo Christensen/Polfoto

It- og ejendomsinvestoren Peter Warnøe, der blev mangemillionær på at sælge it-selskabet Complet i 1990’erne, er i færd med at sælge ud af sine ejendomme, skriver Børsen. Han har netop solgt sin pragtvilla i Taarbæk i Nordsjælland i årets største private villahandel til en dansk velhaver. Warnøe vil ikke afsløre salgsprisen af hensyn til køber, der indtil videre ønsker at holde den hemmelig, men siger, at han får en "meget fin" gevinst, efter lånet på 45 mio. kr. er betalt.

Samtidig med det danske hussalg er Peter Warnøe, der sidste år tjente millioner, da konsulenthuset Axcess blev solgt, tæt på at sælge tre ejendomsprojekter i Dubai.

"Det er sådan i Dubai, at tingene er først på plads, når pengene står på kontoen," siger han til Børsen om salget, som han regner med falder på plads inden for et par uger.

Banken sendte i januar 2010 Peter Warnøe et anbefalet brev, hvor der - ifølge Peter Warnøe - stod, at de havde opsagt alle hans lån, og at han inden fem dage skulle indbetale 35 mio. kr. i kontanter. Det havde han ikke på lommen, så han blev i stedet tvunget ud i et brandudsalg af sin danske og udenlandske ejendomsportefølje.

Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Polfoto
Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Polfoto
 

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier