EjendomsWatch

Mægler: Flere købere byder under udbudsprisen i Indre København

Flere købere byder under den pris, som ejerlejligheder sættes til salg til i Indre København, vurderer direktør for Danbolig.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling.

Der er i de senere måneder sket et skifte mod, at flere købere byder under udbudsprisen, når de er på jagt efter ejerlejligheder i Indre By i København.

Det vurderer Per Bie, adm. direktør for Danbolig, over for Børsen.

"Mens sælgerne for et år siden kunne forvente at sælge til prisen, er det nu mere realistisk at sælge lidt under udbudsprisen. Den udvikling er dog mest et fænomen i Indre By, for når vi kommer uden for København by, er afslagene fortsat faldende," siger han til avisen.

Per Bie fortæller, at det medfører flere afslag end tidligere. Derudover siger han, at man ikke ser samme udvikling i byer som Aarhus, Aalborg og Odense. Her er der tværtimod fortsat stor efterspørgsel efter ejerlejligheder, siger han til Børsen.

 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier