EjendomsWatch

Selvtænkende kontorer giver familien Juul nok at se til

Smartphones og tablets er blandt de redskaber, som flere og flere bruger til at styre alt fra varme til ventilation. Det har sat gang i væksten hos Dominus, der lever af at gøre bygninger til såkaldte "smart buildings".

I det opsigtsvækkende byggeri Axel Towers i København er Dominus pt. i gang med at indføre intelligente installationer, der bl.a. kan styres ved hjælp af smartphones. | Foto: Jens Henrik Daugaard

Med et par tryk på smartphonen eller tabletten kan man skrue op og ned for lyset, varmen og solafskærmningen. Efterspørgslen på sådanne løsninger stiger, og det været med til at sætte fart på væksten i den oprindeligt familieejede virksomhed Dominus.

Virksomheden, som beskæftiger sig med intelligente styresystemer til køl, lys, ventilation og varme, er vokset markant de seneste år og har for første gang rundet en omsætning på et trecifret millionbeløb. Nu har virksomheden fået kapitalfonden Adelis som hovedejer efter at være blevet opkøbt af den svenske virksomhed Nordomatic, og det kan sætte ekstra turbo på væksten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier