EjendomsWatch

Lejere i Carlsberg-ejendomme afviser at have økonomisk gevinst for øje

Det er ikke penge, der får beboerne til at slæbe deres nye udlejere i retten, forklarer talsmand, efter PFA-direktør beskylder lejerne for at ville lukrere på at stifte en andelsboligforening.

Lejerne i sagen om Carlsbergfondets salg af seks boligejendomme til tre pensionskasser afviser PFA Ejendommes beskyldninger om, at de vil overtage ejendommene for at tjene penge. De vil blot have medbestemmelse over ejendommen, forklarer talsmand til EjendomsWatch.

For ifølge Flemming Lyngse, der er talsmand for lejerne, vil det ikke være ligetil for beboerne at score en økonomisk gevinst ved at omdanne ejendommene til andelsforeninger. Han forklarer, at der først vil være penge at hente for den enkelte beboer, når vedkommende sælger sin lejlighed, og at der i mellemtiden har været en værdistigning på andelsbeviset.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier