EjendomsWatch

Hoffmann køber tre jyske teknikvirksomheder

Med købet af tre Taulov-virksomheder styrker Hoffmann sine kompetencer inden for det tekniske område.

Fra venstre: Regionsdirektør for Hoffmann Teknik John Mathson Hansen, direktør for Alpedalens VVS Carsten Larsen og adm. direktør i Hoffmann Torben Bjørk Nielsen. | Foto: PR

Entreprenørselskabet Hoffmann, der ejes af norske Veidekke, har overtaget de tre selskaber Alpedalens VVS, Techniq Installation og Installationsgruppen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

De tre virksomheder hører hjemme i Taulov uden for Fredericia og omsætter til sammen for omkring 100 mio. kr. Hoffmann har i flere år arbejdet sammen med dem alle.

"Opkøbene er et vigtigt tiltag i at positionere Hoffmann som en landsdækkende bygge-, anlægs- og installationsentreprenør, hvor alle kompetencer tilsammen skaber merværdi for kunderne," siger Torben Bjørk Nielsen, adm. direktør hos Hoffmann, i pressemeddelelsen.

Opkøbene sker for at styrke selskabets tekniske kompetencer i det jyske. På Sjælland har Hoffman allerede egenproduktion inden for de tekniske fag.

Hoffmanns teknikdivision beskæftiger i alt 250 medarbejdere, heraf 60 ingeniører, og forventer en omsætning i indeværende år på ca. 500 mio.kr.

Teknisk chef i Hoffmann John Mathson Hansen, direktør Carsten Larsen og adm. direktør i Hoffmann A/S, Torben Bjørk Nielsen

Tilbagegang hos Hoffmann i første kvartal

Milliardprojekt i Ørestad upåvirket af at Nykredit måske forbliver i centrum

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier