Hoffmann køber tre jyske teknikvirksomheder

Med købet af tre Taulov-virksomheder styrker Hoffmann sine kompetencer inden for det tekniske område.
Fra venstre: Regionsdirektør for Hoffmann Teknik John Mathson Hansen, direktør for Alpedalens VVS Carsten Larsen og adm. direktør i Hoffmann Torben Bjørk Nielsen. | Foto: PR
Fra venstre: Regionsdirektør for Hoffmann Teknik John Mathson Hansen, direktør for Alpedalens VVS Carsten Larsen og adm. direktør i Hoffmann Torben Bjørk Nielsen. | Foto: PR

Entreprenørselskabet Hoffmann, der ejes af norske Veidekke, har overtaget de tre selskaber Alpedalens VVS, Techniq Installation og Installationsgruppen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

De tre virksomheder hører hjemme i Taulov uden for Fredericia og omsætter til sammen for omkring 100 mio. kr. Hoffmann har i flere år arbejdet sammen med dem alle.

"Opkøbene er et vigtigt tiltag i at positionere Hoffmann som en landsdækkende bygge-, anlægs- og installationsentreprenør, hvor alle kompetencer tilsammen skaber merværdi for kunderne," siger Torben Bjørk Nielsen, adm. direktør hos Hoffmann, i pressemeddelelsen.

Opkøbene sker for at styrke selskabets tekniske kompetencer i det jyske. På Sjælland har Hoffman allerede egenproduktion inden for de tekniske fag.

Hoffmanns teknikdivision beskæftiger i alt 250 medarbejdere, heraf 60 ingeniører, og forventer en omsætning i indeværende år på ca. 500 mio.kr.

Teknisk chef i Hoffmann John Mathson Hansen, direktør Carsten Larsen og adm. direktør i Hoffmann A/S, Torben Bjørk Nielsen

Tilbagegang hos Hoffmann i første kvartal

Milliardprojekt i Ørestad upåvirket af at Nykredit måske forbliver i centrum

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Photo: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende