EjendomsWatch

Hoffmann køber tre jyske teknikvirksomheder

Med købet af tre Taulov-virksomheder styrker Hoffmann sine kompetencer inden for det tekniske område.

Fra venstre: Regionsdirektør for Hoffmann Teknik John Mathson Hansen, direktør for Alpedalens VVS Carsten Larsen og adm. direktør i Hoffmann Torben Bjørk Nielsen. | Foto: PR

Entreprenørselskabet Hoffmann, der ejes af norske Veidekke, har overtaget de tre selskaber Alpedalens VVS, Techniq Installation og Installationsgruppen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

De tre virksomheder hører hjemme i Taulov uden for Fredericia og omsætter til sammen for omkring 100 mio. kr. Hoffmann har i flere år arbejdet sammen med dem alle.

"Opkøbene er et vigtigt tiltag i at positionere Hoffmann som en landsdækkende bygge-, anlægs- og installationsentreprenør, hvor alle kompetencer tilsammen skaber merværdi for kunderne," siger Torben Bjørk Nielsen, adm. direktør hos Hoffmann, i pressemeddelelsen.

Opkøbene sker for at styrke selskabets tekniske kompetencer i det jyske. På Sjælland har Hoffman allerede egenproduktion inden for de tekniske fag.

Hoffmanns teknikdivision beskæftiger i alt 250 medarbejdere, heraf 60 ingeniører, og forventer en omsætning i indeværende år på ca. 500 mio.kr.

Teknisk chef i Hoffmann John Mathson Hansen, direktør Carsten Larsen og adm. direktør i Hoffmann A/S, Torben Bjørk Nielsen

Tilbagegang hos Hoffmann i første kvartal

Milliardprojekt i Ørestad upåvirket af at Nykredit måske forbliver i centrum

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier