EjendomsWatch

Urealistiske priser får mastodonter til at opgive ejendomsmarkedet

Priserne på ejendomme er blevet så høje, at det er blevet en for risikabel investering, lyder det fra Jeudan, Dades og ATP Ejendomme til Insidebusiness.

Foto: PR / Jeudan

Det er blevet en for usikker investering at opkøbe ejendomme, fordi priserne har nået et niveau, hvor det er svært at få et tilfredsstillende afkast, mener tre store aktører ifølge mediet Insidebusiness.

"Vi kan ikke regne investeringerne hjem med de priser, de i al væsentlighed handles til i øjeblikket. Især inden for de store domicilejendomme kan det være meget svært for os at gå med på så lave afkastkrav. Derfor har vi reelt trukket os fra processer med store porteføljer," siger Per Hallgren, der er direktør i Jeudan, til Insidebusiness.

Mediet skriver videre, at også Dades og ATP Ejendomme er skeptiske omkring nye opkøb. Ifølge direktør i ATP Ejendomme Michael Nielsen er der især en risiko ved kontorejendomme, og fonden vil i stedet satse sine milliarder på boligejendomme.

Jeudan udvider sin ejendomsportefølje i centrum af København 

Investeringsejendomme spås rekordhøje afkast i år 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier