EjendomsWatch

Urealistiske priser får mastodonter til at opgive ejendomsmarkedet

Priserne på ejendomme er blevet så høje, at det er blevet en for risikabel investering, lyder det fra Jeudan, Dades og ATP Ejendomme til Insidebusiness.

Foto: PR / Jeudan

Det er blevet en for usikker investering at opkøbe ejendomme, fordi priserne har nået et niveau, hvor det er svært at få et tilfredsstillende afkast, mener tre store aktører ifølge mediet Insidebusiness.

"Vi kan ikke regne investeringerne hjem med de priser, de i al væsentlighed handles til i øjeblikket. Især inden for de store domicilejendomme kan det være meget svært for os at gå med på så lave afkastkrav. Derfor har vi reelt trukket os fra processer med store porteføljer," siger Per Hallgren, der er direktør i Jeudan, til Insidebusiness.

Mediet skriver videre, at også Dades og ATP Ejendomme er skeptiske omkring nye opkøb. Ifølge direktør i ATP Ejendomme Michael Nielsen er der især en risiko ved kontorejendomme, og fonden vil i stedet satse sine milliarder på boligejendomme.

Jeudan udvider sin ejendomsportefølje i centrum af København 

Investeringsejendomme spås rekordhøje afkast i år 

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier